Au descoperit LSD în sânge, creier, ficat, rinichi, glandele suprarenale, timusul, plămânii și glandele salivare. “, Rapoartele de autopsie pot fi, de asemenea, capabile să detecteze LSD la oameni.

Au descoperit LSD în sânge, creier, ficat, rinichi, glandele suprarenale, timusul, plămânii și glandele salivare. “, Rapoartele de autopsie pot fi, de asemenea, capabile să detecteze LSD la oameni.

Acest lucru se datorează modului în care organismul metabolizează THC. THC este o substanță chimică solubilă în lipide. Acest lucru înseamnă că se leagă de grăsimile din organism, ceea ce crește durata de timp necesară pentru ca cineva să elimine THC complet. “, Cercetările privind durata de timp în care un test poate detecta marijuana arată o gamă largă de medii. Cercetările din estimările din 2017 o fereastră de detectare pentru o singură țigară de marijuana de aproximativ 3 zile. Același studiu subliniază că ferestrele de detectare variază și depind de cât de des fumează o persoană., A arătat:, Ferestrele de detectare depind, de asemenea, de tipul de test pe care îl face o persoană. Generalități estimările pentru diferite teste de marijuana sunt după cum urmează: „Testele de droguri pot detecta cantități relativ mici de THC, iar cantitatea de THC dintr-o anumită țigară de marijuana variază. Cu toate acestea, puține cercetări au examinat exact cât de mult trebuie să fumeze o persoană pentru a nu reuși un test de droguri. “, Studiile constată în mod constant că utilizatorii frecvenți de buruieni sunt mai predispuși la eșecul testelor de droguri decât utilizatorii rare. Un studiu din 2012 publicat în revista Clinical Chemistry examinează consumatorii de marijuana. fumând o singură țigară cu 6,8% THC., „Concentrațiile de THC în urină au fost cele mai mari de 0,6 până la 7,4 ore după fumat. Utilizând un test de urină extrem de sensibil, cercetătorii au detectat THC în urină la 100% dintre utilizatorii frecvenți și 60-100% dintre utilizatorii mai puțin frecvenți. Un studiu din 2017 raportează testarea în care probele de păr de la 136 de utilizatori de marijuana au raportat utilizarea grea, ușoară sau lipsa de marijuana. Pentru studiu, cercetătorii au tăiat părul în secțiuni de 1 centimetru pentru a testa expunerea cu până la o lună înainte. Aproximativ 77 la sută dintre utilizatorii grei și 39 la sută dintre utilizatorii ușori au produs teste pozitive.

Niciun non-utilizator nu a avut rezultate pozitive ale testelor, sugerând că falsurile pozitive la testele de păr sunt relativ rare. Numeroși factori influențează dacă un test detectează marijuana, inclusiv următoarele: Testele mai sensibile pot detecta doze mai mici de marijuana. Testele includ sânge, urină, păr și salivă. Testele de droguri pentru marijuana caută THC, nu marijuana. Deci, cantitatea de THC pe care o persoană o consumă este factorul semnificativ. Efectele THC sunt cumulative. Acest lucru înseamnă că o persoană care fumează de mai multe ori pe parcursul mai multor zile a consumat o doză mai mare de THC decât cineva care fumează o dată și, prin urmare, este mai probabil să testeze pozitiv.potencialex pret farmacii Contează și puterea fiecărei doze de THC. Fără echipamente de laborator sensibile, o persoană nu poate stabili în mod fiabil puterea marijuanei sale. Cât de „ridicată” se simte o persoană nu este, de asemenea, o măsură fiabilă, deoarece numeroși factori, în afară de doza de THC, pot intensifica sau slăbi acest sentiment. cu concentrații mai mari de grăsime corporală poate metaboliza marijuana mai încet decât o persoană cu mai puțină grăsime corporală. Indicele de masă corporală (IMC) este o modalitate de a judeca grăsimea corporală. Cu toate acestea, din moment ce greutatea și, prin urmare, IMC, cresc odată cu masa musculară, IMC nu reprezintă o măsură perfectă a grăsimii corporale. De obicei, femeile au mai multe grăsimi corporale decât bărbații.

Aceasta înseamnă că femelele pot metaboliza marijuana ușor mai încet.Deshidratarea crește concentrațiile de THC în organism. Deși este puțin probabil ca băutura multă apă să afecteze semnificativ un test de droguri, s-ar putea ca o deshidratare severă să nu modifice semnificativ viteza cu care organismul metabolizează THC. Totuși, ar putea face exerciții fizice înainte de un test de droguri. Un mic studiu realizat pe 14 consumatori obișnuiți de marijuana evaluează efectele a 35 de minute de exercițiu pe o bicicletă staționară. Rezultatele concluzionează că concentrațiile de THC au crescut cu o cantitate semnificativă statistic, sugerând că exercițiile fizice chiar înainte de un test de droguri pot crește probabilitatea unui rezultat pozitiv al testului. Cercetătorii consideră că exercițiul poate determina celulele adipoase să elibereze THC. În rezultatele lor, persoanele cu IMC mai mare au avut creșteri mai semnificative ale nivelurilor de THC. Pentru ca un test de droguri să fie negativ, organismul trebuie să elimine THC din sistem, precum și substanțele chimice metabolice care au legături cu THC. Persoanele cu metabolismuri mai rapide elimină THC mai repede decât cele cu metabolism mai lent. În cele din urmă, există doar două strategii care funcționează în acest sens și scad concentrația de THC în marijuana și accelerează metabolismul. O hidratare adecvată poate preveni un medicament. test de la a arăta concentrații neobișnuit de mari de THC. Pentru persoanele ale căror rezultate de testare sunt la limita pozitivă și negativă, acest lucru înseamnă că deshidratarea poate crește șansele unui rezultat pozitiv. Nu există o modalitate fiabilă de a accelera metabolismul. Exercițiile fizice ar putea ajuta organismul să metabolizeze mai mult THC, dar exercițiul prea aproape de un test poate provoca, de asemenea, un rezultat pozitiv. “, Cel mai important factor este timpul de la ultima expunere până la momentul testării. Nu există nicio modalitate de a prezice cantitatea de timp care va dura unei persoane pentru a metaboliza marijuana și a o elimina din corpul lor. Testele la domiciliu îi pot ajuta pe oameni să își testeze prezența marijuanei în sistemul lor. “Pentru aproape toți oamenii, marijuana ar trebui să dispară sau să fie foarte scăzută în concentrație în termen de 30 de zile.

Pentru utilizatorii mai puțini, poate dura 10 zile sau mai puțin până când marijuana părăsește corpul. “, Testele de marijuana sunt disponibile pentru cumpărare online.” Ultima revizuire medicală din 29 ianuarie 2019 În regiunile în care este legal, mulți medici prescriu marijuana medicală pentru a trata anumite afecțiuni. Unele studii mici sugerează că marijuana … “, Femeile care folosesc în mod regulat marijuana se pot întreba dacă este sigură în timpul alăptării. Corpul procesează marijuana lent și o stochează în grăsimi … Astmul este o afecțiune care provoacă inflamații cronice în căile respiratorii. Cercetări despre efectele antiinflamatorii ale marijuanei este în curs de desfășurare și adesea …, „Sunt disponibile multe medicamente diferite pentru tratarea durerii cronice. O opțiune naturală de tratament alternativ este marijuana sau canabisul, care are o gamă variată … Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) descrie un grup de afecțiuni pulmonare pe termen lung. Aici, explorăm dacă marijuana poate provoca, agrava sau … “” Marijuana este părțile uscate și tocate sau mărunțite ale plantei de canabis. Aproape toate părțile plantei alcătuiesc marijuana, inclusiv frunzele, tulpina, florile și semințele. La fel ca și în cazul altor medicamente și proceduri, consumul de marijuana poate aduce efecte pozitive și negative. Multe dintre efectele marijuanei sunt pe termen scurt, ceea ce înseamnă că durează doar o perioadă scurtă. Alte efecte sunt pe termen lung și s-ar putea să nu apară imediat. Nu există prea multe cercetări privind efectele fumului de marijuana pasiv.

Este posibil ca expunerea la fum pasiv să fie suficientă pentru a provoca unele dintre efectele temporare, precum și unele dintre efectele pe termen lung, la unele persoane. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a examina efectele fumului de marijuana pasiv. Adesea, o persoană va fuma marijuana pentru a simți efectele acestuia. Cu toate acestea, o persoană ar putea, de asemenea: “, Următorul articol discută despre unele dintre beneficiile potențiale și efectele secundare pe care le are marijuana asupra corpului. Unele dintre cele mai frecvente efecte asupra sănătății fizice datorate consumului de marijuana includ:,” Când oamenii o utilizează medical , marijuana este adesea utilă pentru următoarele: “, Unele dintre cele mai frecvente efecte pe care le poate experimenta o persoană includ:” Marijuana are multe efecte psihologice potențiale și este demn de remarcat faptul că aceasta nu este o listă cuprinzătoare. “, Marijuana este doar potențial sigur pentru utilizare de către adulți., “Copiii și adolescenții sunt susceptibili la potențialele efecte negative. Atunci când o mamă folosește marijuana în timpul sarcinii, bebelușul poate dezvolta probleme de memorie și concentrare pe măsură ce cresc. “, Mamele care alăptează și care consumă marijuana își pot expune bebelușul la efectele sale potențial dăunătoare. Femeile ar trebui să evite utilizarea marijuanei în timpul sarcinii și alăptează., „Marijuana poate afecta dezvoltarea creierului copiilor mai mari și adolescenților. Acest lucru poate duce la pierderea memoriei, probleme de concentrare și abilități de rezolvare a problemelor. Cercetările sugerează cu tărie că pentru cei cu vârsta sub 25 de ani, consumul de marijuana poate afecta memoria și capacitatea de învățare. Efectele pe termen lung depind de mai mulți factori, inclusiv: ” , Unele dintre efectele potențiale pe termen lung includ următoarele: „Marijuana are multe efecte potențiale pe termen scurt și lung asupra organismului. Deși mulți susținători cred că marijuana este un remediu modern, alții consideră că efectele sale negative depășesc potențialele sale beneficii medicinale. Oamenii folosesc marijuana în mod recreativ de mulți ani. Începând din 2019, 34 de state din Statele Unite au o formă de canabis legal. Câteva state și-au legalizat utilizarea de agrement. În statele în care utilizarea de agrement nu este încă legală, oamenii ar trebui să ia în considerare alte abordări și să discute cu furnizorul lor de asistență medicală despre ceea ce este mai bine pentru ei.

Ultima revizuire medicală la 11 aprilie 2019 Corpul procesează marijuana la rate variabile, care se pot schimba în funcție de doză, hidratare, procentul de grăsime corporală și, uneori, de sensibilitatea … ”, femeile care consumă în mod regulat marijuana se pot întreba dacă este sigur să Utilizați în timpul alăptării. Corpul procesează marijuana încet și o stochează în grăsimi … Astmul este o afecțiune care provoacă inflamații cronice în căile respiratorii. Cercetările despre efectele antiinflamatorii ale marijuanei sunt în curs și deseori …, „După ce ați utilizat frecvent marijuana sau canabis, oamenii pot prezenta simptome de sevraj când se opresc. Astfel de simptome includ poftele, iritabilitatea … Multe medicamente diferite sunt disponibile pentru tratarea durerii cronice. O opțiune naturală de tratament alternativ este marijuana sau canabisul, care are o gamă … “,” Acidul este un drog halucinogen. Albert Hoffman, chimist în Elveția, a dezvoltat-o ​​pentru prima dată în 1938. Un alt nume pentru acid este dietilamida acidului lisergic (LSD). În anii 1950, medicii l-au folosit în psihoterapie și pentru a spori efectele antipsihoticelor. La sfârșitul anilor 1960, oamenii au început să folosească LSD ca drog recreativ. Oamenii se referă, de asemenea, la LSD după numele străzilor: blotter, puncte și soare galben. Este un drog ilegal de abuz și una dintre cele mai puternice substanțe care schimbă starea de spirit. În acest articol, descriem cât timp LSD rămâne în organism și cât timp testele îl pot detecta după ce o persoană ia o doză. De asemenea, discutăm efectele și riscurile: atunci când o persoană ia LSD pe cale orală, sistemul gastro-intestinal îl absoarbe și îl canalizează în sânge.

Odată ce medicamentul este în fluxul sanguin, acesta se deplasează către creier și alte organe, cum ar fi ficatul. Ficatul descompune LSD în diferite substanțe chimice. Cercetătorii au multe provocări atunci când detectează LSD în probe de țesut uman. Oamenii ingerează doar cantități mici, astfel încât metodele de detectare trebuie să fie foarte sensibile, iar LSD-ul este, de asemenea, instabil, iar ficatul îl descompune rapid. Timpul în care LSD este detectabil în țesuturi este restrictiv, așa că medicii trebuie să analizeze probele rapid. Unii cercetători au încercat să dezvolte metode de detectare a subproduselor LSD. Cu toate acestea, cantitățile acestor substanțe care rămân în țesuturi sunt încă foarte mici. Când o persoană ia LSD pe cale orală, ficatul îl transformă în compuși inactivi. În 24 de ore, o persoană excretă doar aproximativ 1% din LSD neschimbată în urină. Cercetătorii pot folosi diverse metode pentru a detecta LSD în probele de urină, dar aceste tehnici nu sunt disponibile imediat. Majoritatea testelor de droguri de urină de rutină nu vor detecta LSD. “Două tehnici pe care cercetătorii le pot utiliza pentru a detecta LSD în urină sunt extracția lichid-lichid și spectroscopia de masă în cromatografie lichidă ultra-performantă-tandem (UHPLC-MS / MS).” Studiile au demonstrat că unele produse secundare inactive ale LSD sunt prezente în urină la concentrații de 16–43 ori mai mari decât LSD. Cercetătorii nu sunt siguri de modul în care aceste descoperiri pot ajuta la detectarea utilizării LSD. “, Medicii pot folosi, de asemenea, extracția lichid-lichid și UHPLC-MS / MS pentru a detecta LSD în probele de sânge.” Într-un studiu recent, cercetătorii au prelevat 13 probe de sânge în 24 de ore de administrare a LSD. Au menținut probele la temperaturi sub temperatura de îngheț și le-au analizat în decurs de 12 luni. “, Cercetătorii au putut detecta LSD în probe prelevate până la 16 ore după administrare la toți participanții care au primit 200 micrograme (mcg) de LSD.” care au primit 100 mcg de LSD, cercetătorii au putut detecta medicamentul în probe prelevate până la 8 ore după administrare. Cantitatea de LSD detectabilă în probe a scăzut în timp în ambele grupuri. În grupul care a primit 100 mcg de LSD, cercetătorii au putut detecta medicamentul doar în 9 din 24 de probe după 16 ore. Aceste metode de detectare sunt extrem de sensibile și specializate și este posibil să nu fie disponibile medicilor. “, Hair probele sunt utile pentru detectarea medicamentelor pe care o persoană le-a folosit cu mult timp în urmă. De asemenea, sunt utile atunci când probele de sânge sau urină nu sunt disponibile. “În funcție de medicament, cercetătorii pot estima timpul și durata ingestiei analizând rata de creștere a părului și poziția dovezilor medicamentului pe firul de păr. “, Cercetările din 2015 au analizat trei cazuri documentate de urme de LSD în probe de păr uman. Cantitatea de LSD din probe a fost cuprinsă între 1 și 17 picograme pe miligram.,” Cu toate acestea, Cercetătorii au efectuat aceste teste pe părul tratat cu LSD, mai degrabă decât din probe de păr ale persoanelor care au luat medicamentul. O provocare majoră pe care o au cercetătorii atunci când folosesc probe de păr pentru a detecta LSD este că medicamentul este activ la doze foarte mici.

Dacă o persoană ar fi trebuit să ia o doză mai mare pentru a simți vreun efect, medicamentul ar putea fi mai ușor de detectat. “, Există date foarte mici despre LSD în probele de păr. Cercetătorii nu sunt chiar siguri dacă medicamentul este stabil și detectabil în aceste probe. „Un rezultat negativ dintr-o probă de păr nu înseamnă că persoana nu a luat LSD. Probele de păr pubian au putut fi contaminate cu LSD din urină. Cercetătorii au analizat probe de țesut la șoareci care au primit injecții intravenoase de LSD. Au descoperit LSD în sânge, creier, ficat, rinichi, glandele suprarenale, timusul, plămânii și glandele salivare. “, Rapoartele de autopsie pot fi, de asemenea, capabile să detecteze LSD la om. Revista Forensic Science International a publicat concluzii din trei rapoarte de autopsie care a inclus LSD. “Potrivit cercetătorilor, aceasta a fost prima analiză a LSD și a compușilor săi inactivi din țesutul cerebral uman. Au găsit dovezi ale LSD în probele de țesuturi cerebrale, dar nu a fost cauza morții în niciunul dintre cazuri. Multe lucruri pot influența cât timp poate fi detectat LSD, inclusiv starea generală de sănătate a unei persoane, vârsta și cât de mult din medicament este au luat. “, Unul dintre cei mai importanți factori este momentul probei. LSD părăsește sângele după aproximativ 24 de ore. Testele actuale nu sunt capabile să detecteze LSD sau produsele sale secundare în probele de urină după 72 de ore.” , alte medicamente care au o structură similară pot interfera cu detectarea LSD, în funcție de test – unele sunt mai exacte decât altele. De exemplu, unele teste au rate ridicate fals pozitive, ceea ce înseamnă că detectează LSD atunci când nu este După o doză de 1-3 mcg pe kilogram de greutate corporală, majoritatea oamenilor vor experimenta un efect moderat al LSD.Oamenii se pot aștepta să înceapă să simtă efectele la 30-60 de minute după administrarea medicamentului.

Efectele pot dura 8-12 ore sau mai mult, în funcție de doză. În timp ce pe LSD, oamenii pot experimenta o conștientizare modificată a obiectelor, condițiilor, gândurilor și sentimentelor înconjurătoare. “, O persoană poate avea o experiență complet diferită față de altcineva după luând aceeași cantitate de medicament., “O persoană cu LSD poate avea o„ călătorie bună “, care poate fi umplută cu halucinații strălucitoare și un sentiment de euforie.